Nakupování Zdraví Herní svět Internet a mobil Zajímavosti Děti

Fidget Spinner

21.05.2018 - Nejpopulárnější hračka na světěFidget Spinner je celosvětově rozšířená antistresová hračka. Tato hračka doslova pobláznila skoro celý svět. Tuto vychytanou věcičku si oblibily nejen děti, ale i dospělí. Fidget Spinner se stal jedním z nejvyhledávanějších slov na internetu. K začátku srpna 2017 se v ..

Pokračovat...

Enchantimals

17.05.2018 - Enchantimals jsou napůl holčičky a napůl zvířátka. Tato skupinka fantastických dívek žije na okouzlujícím místě ve vesnici jménem Krásoles, kde spolu žijí s lesními zvířátky. Enchantimals jsou pozoruhodný přátelé přírody, kteří pečují o sebe navzájem a svět kolem nich. Žijí na místě, kde jim dá..

Líhnoucí se vejce

14.05.2018 - Děti si celkově rády hrají s vychytanými a zábavnými hračkami jako jsou například slizy, modelíny, různé hopíky a míčky apod. Líhnoucí se vejce je velice zábavná hračka pro každé dítě. Hračka je určená pro děti od 3 let. Zázračné vajíčko je velké 6 cm. Z vajíčka se Vám vylíhne tvor, jakoby byl živí...

Minecraft

14.05.2018 - Minecraft je celosvětově populární počítačová hra, odehrávající se v otevřeném světě, kde má hráč absolutní svobodu pohybu a aktivity. Celý herní svět se skládá z kostek, které představují nejrůznější materiály s různorodými vlastnostmi. Ve hře se střídá den a noc. Noc je nebezpečná, protože se obje..

Peacekeepers

11.05.2018 - Peackeepers jsou akční figurky. Jedná se konkrétně o sady plastových figurek vojáků speciálních jednotek od firmy EP Line. Celkem je 5 sad mimořádně povedených figurek. Vojáci  jsou ze speciálních jednotek jako je vzdušná pěchota, mariňáci, námořnictvo a rangers. Tyto figurky jsou velice p..

Littlest Pet Shop Duo plyšových zvířátek

10.05.2018 - Littlest Pet Shop jsou velice oblíbené postavičky od firmy Hasbro, které děti přímo zbožňují. Littlest Pet Shop je sběratelská sada postaviček. Nasbírat můžete spoustu druhů zvířátek, jako jsou například kočička, pejsek, koala, ptáček nebo třeba tuleň. Postavičky zvířátek jsou malé, plastové a různě..

Dekorační sítě

09.05.2018 - Dekorační sítě jsou ideální jako nástěnka pro Vaše děti. Dekorační síť stačí pověsit na zeď a můžete na ně pověsit obrázky Vašich dětí. Ideální na přichycení obrázků jsou třeba kolíčky na prádlo. Díky tomu lze potom obrázky snadno vyměnit nebo přemístit. Dekorační sítě a barvyDekorační sítě se vyráb..

Modely aut Škoda

08.05.2018 - Modely aut Škoda jsou v České republice velmi vyhledávaný sortiment. Nejčastější jsou potom modely vozů Škoda Octavia, Škoda Fabia a také Škoda Superb, ale samozřejmě i další modely. Podrobnější informace o měřítkách naleznete také v našem článku modely aut. Model Škoda OctaviaModel Škoda Octavia na..

NERF

23.04.2018 - Nerf zbraně do ruky, bitva začíná!Nerf pistole jsou jedinečné dětské hračky, které jsou oblíbené po celém světě. Tyto Nerf zbraně střílí pěnové šipky, které jsou navrženy tak, aby byla zajištěna maximální bezpečnost při střelbě. Je tedy s nimi možné jednoduše střílet doma i venku.   Při této tý..

Dětské pokladny

21.04.2018 - Pokud si hrají Vaše děti rádi na prodavače, určitě by v jejich výbavě neměla chybět dětská pokladna. V dnešní době už jsou dětské pokladny velice moderní. Mají třeba skener nebo do nich lze vkládat dětské peníze. Vybavení dětských pokladenModerní dětské pokladny už v dnešní době mají obrovské množst..

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12