Nakupování Zdraví Herní svět Internet a mobil Zajímavosti Děti

Hubnutí břicha

07.11.2021 - Máte dobrou postavu a rádi byste zhubnuli jenom tuk na břiše? Potom Vám jistě pomůže tento článek na hubnutí břicha . Jistě jste se trápili mnoho času děláním sklapovaček a tuk se Vám stále drží na břiše. Nechcete také dělat jiné cviky, protože tuk potřebujete zhubnout jenom z okolí břicha. To je a..

Pokračovat...

Hubnutí bez kardio

07.11.2021 - Nedaří se Vám zhubnout a váháte nad tím, jestli je reálné zhubnout bez sportování a bez kardio? Ohledně hubnutí koluje po internetu velké množství mítu a nepravdivých informací. Jde zhubnout bez sportu a kardio? Ano, lze. Klíčové pro správné a zdravé hubnutí je kalorický deficit , což je laicky ř..

Péřové peřiny

02.11.2021 - Péřové peřiny (jinak řečeno péřové přikrývky) jsou peřiny plněné peřím. Co se týká vlastností péřových peřin, tak drží teplotu 4x lépe než výrobky ze syntetických vláken a dvakrát lépe než přikrývky z ovčí vlny. Mají také dobrou schopnost absolvovat vlhkost a přikrývky z peří jsou lehčí než napříkl..

Na kolik a jak prát povlečení

29.10.2021 - Potřebujete vyprat povlečení a nevíte si rady? Nezoufejte. Pokusíme se Vám poradit. V první řadě je vhodné prozkoumat samotné povlečení, jestli má cedulku od výrobce, na které se udává doporučená teplota praní a zda je Vaše povlečení vhodné pro sušení v bubnové sušičce. Na kolik prát povlečení Pok..

Dětské povlečení

29.10.2021 - Dětské povlečení se liší od klasického zejména tím, že má odlišné rozměry a odlišný motiv. V dnešní době již často má povlečení potisk s fotkou, různé pohádkové postavy a další, což Vašemu dítěti zcela nepochybně zpříjemní spánek a zútulní dětský pokojíček. Samozřejmě se vyrábí také povlečení do po..

Bavlněné povlečení

28.10.2021 - Mezi obecně nejpoužívanější typy povlečení se řadí bavlněné povlečení. Bavlněné povlečení se vyrábí z bavlny a nejčastější typy zapínání bavlněného povlečení jsou na zip a na knoflík, nicméně lze narazit také na hotelové zapínání, které je určeno jak již název napovídá primárně pro hotely a místa,..

Povlečení Mikroplyš

28.10.2021 - Mezi velice oblíbené typy povlečení patří Povlečení Mikroplyš . Jedná se o velice oblíbené a příjemné povlečení, které by se dalo popsat jako plyšové povlečení. Jedná se o velice teplé povlečení z mikroplyše. Povlečení je vhodné zejména pro zimní období, protože velice hezky hřeje. Vlastnosti Povl..

Povlečení Matějovský

28.10.2021 - Značka Povlečení Matějovský patří mezi významné značky v oblasti bytového textilu. Na počátku této značky stál jediný člověk, který založil rodinnou firmu Matějovský - povlečení, která nejprve prodávala ložní povlečení jen v blízkém okolí, a po prvním úspěšném kontraktu s obchodním domem se začala ..

Granule pro psy

03.08.2021 - Pokud máte doma psa, jistě se zajímáte o to, jak vybrat ideální granule pro psa. Pokusíme se Vám pomoci a poradíme Vám, jaké parametry se vyplatí sledovat u granulí. Jedná se primárně o složení granulí. Informace o složení výrobku by určitě měla být uvedena u každých kvalitnějších granulí. Jaké par..

Travní osivo

21.07.2021 - Pokud chcete kvalitní krásný a sytě zelený trávník, je základem správné osivo . Pečlivá a správná volba travního osiva se rozhodně vyplatí a nehraje roli, jestli se jedná o renovaci současného trávníku nebo výměně trávníku za zcela nový. Jaké vybrat travní osivo? Ideální je travní osivo vynikajíc..

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12