Nakupování Zdraví Herní svět Internet a mobil Zajímavosti Děti

Krepové povlečení

26.04.2022 - Krepové povlečení je velice oblíbené a to zejména díky snadné údržbě tohoto povlečení. Primární výhoda tohoto povlečení je, že stačí vyprat, osušit a můžete ho rovnou používat. Krepové povlečení se nemusí žehlit, protože se nemačká. Obvykle ho lze prát bez problémů na 60° C. Krepové povlečení se ob..

Pokračovat...

Vánoční povlečení

26.04.2022 - Vánoce jsou svátky, který slaví společně katolíci, protestanti, bezvěrci i jinověrci. Přestože například západní křesťané slaví Vánoce jako narození Mesiáše, jiné křesťanské církve vnímají Vánoce jako ryze pohanské svátky. Svědkové Jehovovi se k oslavám Vánoc staví kriticky s odůvodněním, že pokyny..

Mikroplyšové povlečení

26.04.2022 - Mikroplyšové povlečení je druh povlečení, které je vyrobeno ze stoprocentního polyesteru. Toto povlečení má své klady a zápory. Často je toto povlečení označováno také jako povlečení z umělotiny. Výhody mikroplyšového povlečení Často se udávají jako primární klady tohoto povlečení že hezky hřeje. ..

Retro hračky

01.04.2022 - Zavzpomínáte občas na své dětství a chtěli byste svým dětem ukázat retro hračky, se kterými jste si hrávali v dětských letech? Výrobci na to myslí a často se vrací k výrobě hraček, které se prodávaly za dřívějších dob. Můžete tak dopřát svým dětem stejné hračky, se kterými jste si hráli, když jste ..

Stanex

23.03.2022 - Hledáte kvalitní bytový textil od českého výrobce? Potom by Vás jistě mohl zaujmout výrobce českého textilu Stanex . Společnost byla založena v roce 1991 a založili jí manželé Staňkovi. V současné době společnost sídlí v Písku a v jejich rozsáhlé nabídce naleznete například ložní povlečení , prostě..

Herní sluchátka Logitech G PRO X Gaming Headset - recenze

16.02.2022 - Podle webových stránek prosettings. net jsme zjistili, že mezi profesionálními hrači jsou často voleny sluchátka Logitech G PRO X . To nás okamžitě zaujalo, protože patříme mezi dlouhodobé příznivce značky Logitech, nicméně kvalita sluchátek u nich výrazně upadla a proto jsme volili v poslední době..

Chraňte si svá hesla

01.02.2022 - Problém téměř každého uživatele počítače - hesla. Téméř každá webová stránka, kterou v dnešní době navštěvujeme vyžaduje přihlášení. V ten okamžik stojíme před rozhodnutím, zda pro každé stránky budeme mít individuální heslo a nebo zvolíme jedno univerzální heslo, které použijeme všude. Toto rozhod..

Povlečení do postýlky

09.11.2021 - Součástí výbavy pro dítě by mělo být i kvalitní povlečení do postýlky. Vyrábí se nejčastěji v rozměrech 100x135 cm nebo 90x130 cm, záleží samozřejmě na velikosti Vaší postýlky a zejména na velikosti peřinky a polštářku. V dnešní době se vyrábí obrovské množství motivů povlečení do postýlky a zálež..

Zavedená streamerka Squid Game musí změnit přezdívku

09.11.2021 - Streamerka Lydia Ellery více než 10 let budovala svojí internetovou značku Squid Gaming . Na youtube má již více než 30 tisíc odběratelů, na Instagramu 32 tisíc a na Twitchi 45 tisíc odběratelů. Streamerka uvádí, že se bude muset přejmenovat, protože pod její přezdívkou už jí nikdo nechce zaměstnat..

Allegro kupuje e-shopy Mall Group a přepravce WeDo

07.11.2021 - Polská společnost Allegro se dohodla na převzetí stoprocentního podílu e-shopů Mall Group a přepravní firmy WeDo . Hodnota transakce je až 975 milionů eur (přibližně 24,7 miliardy Kč). Informaci uvedla ve své tiskové zprávě skupina Rockaway Capital , která vlastní společně s PPF EC Investments Mall..

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12