Nakupování Zdraví Herní svět Internet a mobil Zajímavosti Děti

Utěrky na nádobí z mikrovlákna

09.12.2022 - Vybrat kvalitní utěrky na nádobí není v dnešní době nic snadného. Vyrábí se velké množství různých materiálů i typů. Pokud jste však zastánci modernějších produktů, určitě by Vás mohla zaujmout utěrka na nádobí z mikrovlákna . Co je to mikrovlákno? Mikrovlákno tvoří velice tenká vlákna. Velkou vý..

Pokračovat...

Hotelové zapínání

11.09.2022 - Pokud se zajímáte o hotelový textil nebo obecně o textil, jistě jste už narazili na frázi hotelové zapínání . Možná Vás zaskočilo, co tato fráze znamená? Je to typ zapínání, stejně tak jako je například klasické zipové zapínání či starší knoflíkové zapínání, tak hotelové zapínání je navrženo primár..

Hotelový textil

11.09.2022 - Hotelový textil je speciální kategorie textilu, který je určen primárně pro komerční účely. Nejčastější využití naleznete hotelový textil zejména pro ubytovací zařízení, hotely, pensiony či případně stravovací zařízení. Hotelové povlečení má často různé úpravy, díky kterým je poté textil kvalitnějš..

Selen

16.07.2022 - Selen hraje roli v boji proti volným radikálům. Také příznivě ovlivňuje obranyschopnost, štítnou žlázu a tvorbu spermií. Pokud ho však máte nedostatek nebo nadbytek, tělu to neprospívá. Na co má vliv selen obranyschopnost spermie (zrání a pohyblivost) činnost štítné žlázy nehty vlasy Kde selen z..

Vitamín D

16.07.2022 - Vitamín D je znám také jako sluneční multivitamín. Je nezbytný pro kosti, imunitu, metabolismus minerálů a dělení buňek. Prakticky se nejedná o jeden vitamín, ale o několik velice podobných molekul. Nejvýznamnější část tvoří vitamín D2 (ergokalciferol) a vitamín D3 (cholekalciferol). Vitamín lze zí..

Virtuální platební karta

05.07.2022 - Virtuální platební karta je v podstatě klasická platební karta, kterou nemáte fyzicky, ale pouze virtuálně. Nejčastěji jí máte v mobilním telefonu, ale použít lze v dnešní době například i v chytrých hodinkách. Samozřejmě si můžete svou klasickou platební kartu také nahrát do virtuální podoby nejča..

Proč se poslední knoflík u saka nezapíná

09.06.2022 - Také už jste se setkali s tím, že poslední knoflík u saka se nezapíná ? Ano, je to tak. Jedná se o častou otázku z oblasti módy. Ptáte se proč? Na to existuje více teorií. Jednou z nich je příběh o britském králi Eduardu VII. Ten si musel nechávat rozepnutý knoflík z důvodu své tloušťky u vesty i u..

Alžbětiny příze

04.06.2022 - Hledáte Alžbětiny příze ? Příze, respektivě textilní vlákna, obecně lze rozdělit podle textilního vlákna na příze rostlinné, živočišné, minerální a umělé. Rostlinné jsou vyráběny z bavlny, lenu, juty, konopí, sisalu a podobně. Co se týká živočišných přízí, tak zde můžeme uvést jako zástupce vlnu, p..

Připlétací příze

03.06.2022 - Připlétací příze se používají ke zpevnění úpletů například do ponožek nebo nápletů. Pletenina je díky tomu pevnější, dobře trží tvar a také hezky pruží. Přípletací příze tedy mají trošku jiný účel než pletací příze . Pletací příze nabízí samozřejmě více různých výrobců a nelze tedy doporučit žádnéh..

Jak rychle zhubnout

02.06.2022 - Zajímá Vás jak rychle zhubnout ? Na to se podíváme v dnešním článku. V dnešní době není problém narazit na spoustu různých informací a doporučení jak rychle zhubnout a jistě jste narazili i na různé informace od sportovců, kde Vám tvrdí, že zhubnuli velkou váhu za krátkou dobu. Je však velice důlež..

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12