Nakupování Zdraví Herní svět Internet a mobil Zajímavosti Děti

Dárky na valentýna

27.12.2019 - Přemýšlíte, co koupit k Valentýnu? Co by potěšilo Vašeho milého nebo milovanou? Nabízíme pro Vás různé tipy, které mohou být Váš ideální dárek na Valentýna. Co je to Valentýn?Den svatého Valentýna (zkráceně také Valentýn) se slaví v anglosaských a dalších zemích každoročně 14. února jako svátek lás..

Pokračovat...

Puzzle

11.07.2018 - Puzzle patří k neoblíbenějším rébusům na světě. Skládání puzzle je velice tvůrčí činnost, která rozvíjí logické myšlení a představivost. Zábava jménem PuzzleJe to hračka, které propadlo několik generací po sobě. Puzzle skládal v životě snad každý. Je to zábava, která se věkem neomrzí. Někteří ma..

Transformers

25.06.2018 - Transformers patří k nejúspěšnějším a nejoblíbenějším hračkám v historii. Transformers od firmy Hasbro jsou roboti, kteří se dokážou přetransformovat v libovolný dopravní prostředek. Roboti se transformují zejména do automobilů, tahačů atd. Každá figurka je neuvěřitelně věrohodná, přesně jak fano..

Céčka

13.06.2018 - Legendární céčka! Fenomén 80. let, který bořil hranice. Plastové výlisky ve tvaru písmene „C“ (o velikosti kolem 1,5 cm), které bylo možno secvaknutím řetězit. Historie céčekCéčka byly plastové výlisky ve tvaru písmena C, původně vyráběné jako součásti závěsů do oken a dveří, které se v 80. letec..

My Little Pony

11.06.2018 - My Little Pony jsou kouzelní a nenapodobitelní poníci od firmy Hasbro. Postavičky poníků My Little Pony jsou vytvoření podle stejnojmenného seriálu. Tito poníci žijí v milavané zemi Equestria, která je zemí báječnou, kde zabaví se každý. Kromě poníků žijí v Equestrii také např. Draci, Fénixové, ..

Trolls (Trollové)

08.06.2018 - Trollové jsou vždy veselí a šťastní skřítkové, kteří nejvíce ze všeho milují hudbu, tanec a zpěv. Zábava je u nich na prvním místě. Tihle tvorečci nejsou jen rozkošní, ale jsou i lahodní. Koho se ovšem nejvíce obavají jsou Bergeni.  Ti si totiž domnívají, že budou štastní jen tehdy, pokud sn..

Play-Doh

04.06.2018 - Modelína Play-Doh od firmy Hasbro je velice populární a známá po celém světě. Mezi oblíbené dětské aktivity patří hraní si s modelínou. Plastelína Play-Doh je senzační hračka pro modelování a vytváření libovolně tvarovaných předmětů, ale také jako pomocník při rozvoji dětské kreativity a pro vývoj d..

Hot Wheels

01.06.2018 - Hot Wheels jsou nejznámější a nejoblíbenější dráhy a modely aut od firmy Mattel.  Hot Wheels autíčka jsou vyráběná v poměru 1:64, 1:43, 1:18 a 1:50. Nejvíce si s autíčkami a dráhami vyhrají děti. Avšak Hot wheels už dávno není jen hračka pro kluky, ale stal se populární i u dospělých sběratelů,..

Prdící polštářky

31.05.2018 - Všichni si jistě pamatujeme na dětské lumpárny s prdícím pytlíkem. Kdo ale říká, že v dospělosti v těchto rošťárnách nemůžeme dále pokračovat? Prdící pytlík je klasika, která jen tak neomrzí! Je to neškodný vtip, se kterým pobavíte široké okolí. Připravte kolegovi či kamarádovi nečekané překvapení p..

Hračky na písek

28.05.2018 - Je tady jaro. To úžasné roční období, kdy venku zpívají ptáci, květiny rozkvétají do zářivých barev a děti si hrají na hřištích a pískovištích. Ideálni počasí vytáhnout zase po delší době hračky na ven. Venku se děti zabaví opravdu nejlépe. Rády jezdí na odrážedle či koloběžce, houpají se na houpačc..

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12