Nakupování Zdraví Herní svět Internet a mobil Zajímavosti Děti

Bavlněná prostěradla

09.03.2023 - Bavlněná prostěradla jsou výbornou volbou pro každodenní použití. Bavlna je přírodní materiál, který je měkký, prodyšný a příjemný na dotek. Díky těmto vlastnostem jsou bavlněná prostěradla oblíbená u mnoha lidí. Při výběru bavlněného prostěradla je důležité zvolit správnou velikost pro vaše lůžko...

Pokračovat...

Jersey prostěradla

09.03.2023 - Jersey prostěradla jsou vyrobená z jemné příze pletené do proužků, které jsou následně spojeny dohromady. Tento druh prostěradel je velmi elastický, měkký a pohodlný. Jersey prostěradla jsou obvykle vyrobená z bavlny nebo bavlněné směsi, což zajišťuje jejich příjemnou měkkost a dobré vlastnosti pro..

Povlečení

09.03.2023 - Povlečení je součástí ložního prádla, které se skládá z jednoho nebo více kusů látek, které se používají k zakrytí matrace a polštáře. Povlečení se vyrábí v různých velikostech, barvách a vzorech a je k dispozici v mnoha materiálech, jako jsou bavlna, satén, flanel, mikrovlákno a další. Při výběru..

Froté prostěradla

09.03.2023 - Froté prostěradla jsou vyrobená z froté tkaniny, což je tkanina s výrazným vlasem. Díky tomu mají vysokou savost a jsou velmi příjemná na dotek. Jsou vhodná zejména pro zimní období, kdy hledáte teplejší a měkčí variantu prostěradla. Výběr froté prostěradla Při výběru froté prostěradla je dobré vě..

Polštáře

08.03.2023 - Historie polštáře sahá až do pradávných dob. Archeologické nálezy ukazují, že polštáře byly používány již ve starověké Egyptě a v Asýrii před tisíci lety. V těchto kulturách byly polštáře vyráběny z kovových nebo dřevěných rámových konstrukcí, které byly potaženy vlnou nebo peřím. V starověkém Řím..

Mezinárodní den žen (MDŽ)

03.03.2023 - Mezinárodní den žen (zkráceně také MDŽ) se slaví každoročně dne 8. března . Jedná se o mezinárodně uznávaný svátek stanovený Organizací spojených národů k výročí stávky newyorských švadlen v roce 1908. V České republice se stal tento svátek významný od roku 2004. Význam svátku Demonstrace žen na k..

Co nedělat na Nový rok - pověry a zvyky

24.12.2022 - Zřejmě také znáte přísloví “Jak na Nový rok, tak po celý rok”. Z toho vychází také mnoho pověr a zvyků. Vyhněte se hádkám a mrzutostem Pokud se budete na Nový rok hádat nebo budete mrzutí, budete mrzutí poté celý rok. Proto se vyhněte hádkám. Vyneste koše a vyžehlete prádlo Do nového roku se toti..

Reklamace - začínají platit nová pravidla

12.12.2022 - Novela zákona o ochraně spotřebitele přináší změny ve vztazích mezi zákazníky a obchodníky. Tyto změny se týkají také reklamací. Novela by měla platit už před Vánoci. Odpovědnost za vady se prodlužuje Odpovědnost za vady se nově prodlužuje, což jistě potěší samotné zákazníky. Prodlužuje se lhůta z..

Povlečení Minecraft

12.12.2022 - Povlečení Minecraft je povlečení na téma úspěšné hry Minecraft . Díky povlečení Minecraft můžete zpříjemnit pokoj fanouškům hry Minecraft. Co je to Minecraft? Minecraft je počítačová hra, která se odehrává v otevřeném světě, kde má hráč neomezenou svobodu pohybu a činnosti. Hra je napsaná v progr..

Povlečení Lidl

12.12.2022 - Povlečení Lidl je povlečení, které lze zakoupit na prodejnách Lidl a také na e-shopu Lidl-shop. cz , což je oficiální obchod řetěžce Lidl. Cena povlečení je pro klienty velice příjemná a nízká, což je také důvodu, proč je povlečení lidl často vyhledávanou variantou. O společnosti Lidl Lidl je obch..

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12