Nakupování Zdraví Herní svět Internet a mobil Zajímavosti Děti

Pletací příze

31.05.2022 - Pletací příze jsou speciální příze určené na pletení. Samotné příze můžeme rozdělit podle mnoha parametrů. Mezi nejčastější parametry patří zejména tloušťka příze, ale samozřejmě také materiál, ze kterého je příze vyrobena. Pletací příze podle tloušťky Podle tloušťky lze pletací příze rozdělit na ..

Pokračovat...

Pletená deka

21.05.2022 - Pletené deky jsou vhodným doplňkem pro oživení Vašeho interiéru a v poslední době jsou žádané po celém světě. Deky se vyrábí z nejrůznějších materiálů, které mají ve výsledku klíčový vlív na to, jak je daná deka teplá a příjemná. Pletenou deku si můžete zakoupit od nejrůznějších výrobců a nebo si j..

Pikniková deka

21.05.2022 - Chystáte se na piknik? Pak by Vám určitě neměla chybět jako součást vybavení pikniková deka . Pikniková deka je speciální deka určená primárně na pikniky, kde se předpokládá, že si deku dáte na zem a budete na ní pořádat piknik. Tomu je uzpůsobena, takže je navržena aby byla pohodlná, prostorná, sn..

Deka do kočárku

20.05.2022 - Pokud chcete ideálně zahřát Vaše děťátko, určitě ocenít také deku do kočárku jako součást zimní výbavy. Tato deka slouží do dětských kočárků, ale stejně tak jí můžete využít na autosedačce nebo pro přikrytí děťátka doma, nemusíte se omezovat pouze na použití v dětském kočárku. Rozhodně doporučujeme..

Lullalove deky

19.05.2022 - Lullalove deky jsou deky od značky Lullalove. Cílem této značky je přinést kvalitní designové produkty, které jsou kvalitní, multifunkční a mají zároveň nápad a hezký vzhled. Lullalove je polská značka kvalitního dětského textilu. Značka existuje od roku 2013 a v prvním produktem Lullalove byla kva..

Deka pro miminko

18.05.2022 - Deky pro miminka jsou deky s větším důrazem na kvalitu, pochopitelně musí být zdravotně nezávadné a pro děti je také velice příjemné, když je deka příjemná na dotek. Dalo by se tedy říci, že se jedná o běžnou deku, ale musíte dbát větší důraz na jednotlivé parametry deky. Základní parametry deky p..

Objímací polštář

18.05.2022 - Objímací polštář neboli také mazlící nebo tulící polštář. Ano, to jsou fráze, pod kterými nalezneme tento skvělý produkt určený pro muže, ženy i děti. Mazlení potřebuje v dnešní době každý. Prakticky se jedná o velký polštář, ke kterému se můžete přitulit a bude se Vám hezky spát. Polštář je často ..

Polštář mezi kolena

04.05.2022 - Polštář mezi kolena by se dal zařadit mezi ortopedické pomůcky. Tento polštář pomáhá udržovat správnou polohu páteře, kyčlí a nohou při ležení na boku. Často se vyrábí například z polyuretanové pěny. Dále je tento polštář vhodný například po operaci kyčelních kloubů a nebo nalezne své využití také ..

Péřový polštář

04.05.2022 - Péřový polštář neboli polštář naplněný peřím patřil v dřívějších dobách k nejoblíbenějším variantám polštáře. V dnešní době už se příliš nepoužívá, protože ho nahrazují jiné moderní materiály a také zdravotní polštáře s línou pěnou, nicméně i tento typ polštáře si stále najde své příznivce. Nejčast..

Meditační polštář

04.05.2022 - Pokud rádi meditujete, určitě by Vám neměl chybět meditační polštář . Tato praktická pomůcka je vhodná samozřejmě na zem pro meditaci, ale stejně tak ho můžete použít například do křesla, na terasu, zahradní houpačky a další místa. Meditační polštář také podporuje zdravé protahování páteře, ale ste..

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12