Nakupování

Bytový textil Móda Úklid

Damaškové povlečení

27.04.2022 - Damaškové povlečení se řadí mezi elegantní a luxusní materiál. Název Damašek vznikl po sirském městě Damašek , kde došlo ve 12. stolení k rozkvětu výroby tohoto materiálu. Úplně původně se však damašek vyráběl v Indií, Číně a Persii. Úplně původně se na jeho výrobu používaly příze z hedvábí a lnu, ..

Pokračovat...

Lněné povlečení

27.04.2022 - Lněné povlečení je speciální druh povlečení, který se vyrábí z materiálu zvaného len . Len má jediněčné termoregulační vlastnosti - v létě chladí a v zimě hřeje. Další výhodou je, že len je přirozeně antibakteriální a dobře odolný vůči plísním a pylům. Tento materiál ocení také alergici, protože le..

Dětské povlečení do postýlky

27.04.2022 - Dětské povlečení do postýlky je určeno pro nejmenší děti. Nejčastěji se jedná o děti do 3 let, pro které jsou běžně postýlky určeny. Povlečení pro děti se dělá ve zmenšených velikostech, nejčastěji se jedná o velikosti 120x60cm nebo 140x70cm. Pochopitelně se dají sehnat i individuální rozměry nebo ..

Francouzské povlečení

27.04.2022 - Jak název napovídá, francouzské povlečení má svůj původ ve Francii. Jedná se o povlečení na dvoulůžko a je charakteristické tím, že je pro dvě osoby. Nejčastěji se vyskytuje ve velikosti 200x200 cm, 200x220 cm, 240x200 cm a 240x220 cm. První rozměr udává vždy šířku a druhý délku. Samozřejmě lze seh..

3D povlečení

27.04.2022 - Slyšeli jste už někdy pojem 3D povlečení ? Na českém trhu se jedná u mnoha dodavatelů a distributorů celkem o novinku, takže je možné, že jste se ještě s touto frází nesetkali. A co to tedy znamená? 3D povlečení je označení pro klasické povlečení, které je potištěno speciálním 3d efektem , díky če..

Výprodej povlečení

27.04.2022 - Výprodej povlečení je obvykle klasické povlečení, které je zvýhodněné cenově. Často se může jednat o povlečení z původních kolekcí nebo ojedinělé kusy, které potřebuje výrobce nebo prodejce doprodat. Nebývá zvykem označovat jako výprodejové zboží použité zboží. Hlavní výhodou povlečení ve výprodej..

Saténové povlečení

27.04.2022 - Saténové povlečení se vyrábí ze saténu, což je vysoce kvalitní tkanina v atlasové vazbě vyrobená z jemných přízí z dlouhovlákné česané bavlny. Primární přednosti tohoto materiálu jsou nižší mačkavost a hladší povrch. Díky tomu se saténové povlečení snadno žehlí. Saténové povlečení obvykle patří ke ..

Povlečení Harry Potter

26.04.2022 - Harry Potter je mladý kouzelník a pochází z fantasy románu britské spisovatelky J. K. Rowlingové. Kromě samotných knížek byl ztvárněn také ve filmech. Hlavním tématem příběhu je Harryho souboj s černokněžníkem Tomem Rojvolem Raddlem (v originále Tom Marvolo Riddle), známým spíše jako Lord Voldemort..

Krepové povlečení

26.04.2022 - Krepové povlečení je velice oblíbené a to zejména díky snadné údržbě tohoto povlečení. Primární výhoda tohoto povlečení je, že stačí vyprat, osušit a můžete ho rovnou používat. Krepové povlečení se nemusí žehlit, protože se nemačká. Obvykle ho lze prát bez problémů na 60° C. Krepové povlečení se ob..

Vánoční povlečení

26.04.2022 - Vánoce jsou svátky, který slaví společně katolíci, protestanti, bezvěrci i jinověrci. Přestože například západní křesťané slaví Vánoce jako narození Mesiáše, jiné křesťanské církve vnímají Vánoce jako ryze pohanské svátky. Svědkové Jehovovi se k oslavám Vánoc staví kriticky s odůvodněním, že pokyny..

1 2 3 4 5 6