Bytový textil

Péřový polštář

04.05.2022 - Péřový polštář neboli polštář naplněný peřím patřil v dřívějších dobách k nejoblíbenějším variantám polštáře. V dnešní době už se příliš nepoužívá, protože ho nahrazují jiné moderní materiály a také zdravotní polštáře s línou pěnou, nicméně i tento typ polštáře si stále najde své příznivce. Nejčast..

Pokračovat...

Meditační polštář

04.05.2022 - Pokud rádi meditujete, určitě by Vám neměl chybět meditační polštář . Tato praktická pomůcka je vhodná samozřejmě na zem pro meditaci, ale stejně tak ho můžete použít například do křesla, na terasu, zahradní houpačky a další místa. Meditační polštář také podporuje zdravé protahování páteře, ale ste..

Polštář z paměťové pěny

04.05.2022 - Polštář z paměťové pěny se řadí do skupiny anatomických polštářů. Jak již z názvu plyne, jedná se o polštář, který obsahuje paměťovou pěnu , které se také říká líná pěna. Tento typ polštáře reaguje na teplo a pomalu se tvaruje podle Vaší hlavy a krku, takže poskytne dokonalou oporu. Lze ho použít j..

Zdravotní polštář

04.05.2022 - Pokud se ráno probouzíte rozlámaní a bolí Vás krční páteř, s největší pravděpodobností je na vině rošt, matrace a nebo polstář. Správně vybraný polštář má podpírat hlavu a krk, aby při ležení na boku byly v rovině. Často je chyba právě v tom, že je zvolen příliš vysoký nebo příliš velký polštář. V ..

Kojící polštář

02.05.2022 - Kojící polštář je praktická pomůcka a je vhodné si ho pořídit již v druhém trimestru těhotenství, když Vám začíná růst bříško. Polštář velice dobře poslouží při spaní na boku a nebo také jako relaxační polštář. Dále poté nabízí komfort při kojení a to jak pro maminku, tak pro dítě. Dá se také použí..

Těhotenský polštář

01.05.2022 - Trápí Vás bolesti zad, kyčlí a únava, protože se kvůli neustále zvětšujícímu bříšku nemůžete v těhotenství vyspat? Zkuste se podívat na těhotenský polštář , který by Vám mohl pomoci. Těhotenský polštář je obvykle větších rozměrů, aby poskytoval dobrou oporu hlavě a kyčlím, často je tvarovaný do pís..

Dekorační polštáře

30.04.2022 - Dekorační polštáře slouží pro oživení interieru Vaší domácnosti, ale samozřejmě je lze také prakticky používat. V dnešní moderní době již najdete v nabídkách výrobců dekorační polštáře do obýváku, které si můžete dát na svůj gauč nebo také dekorační polštáře do ložnice či do dětského pokoje. Dekora..

Povlečení do kočárku

30.04.2022 - Povlečení do kočárku je určeno pro malé děti a jak z názvu plyne, tak se jedná o povlečení speciálně navržené do dětského kočárku. Nejčastěji je vyrobeno z bavlny nebo z bavlny v kombinaci s polyesterem a je uzpůsobeno velikosti dětských kočárků. Povlékají se na matraci či měkkou podložku, která je..

Froté povlečení

30.04.2022 - Froté povlečení je obvykle vyrobeno kombinací bavlny a polyesteru. Nejčastěji se jedná o poměr 80% bavlny a 20% polyesteru. Výhodou těchto povlečení je, že se nemusí žehlit. Froté povlečení nabízí skvělý komfort a jsou dobře prodyšná. Oproti bavlněním povlečení jsou také froté povlečení dokonale pr..

Svítící povlečení

29.04.2022 - Svítící povlečení se charakterizuje zejména tím, že svítí v noci. Ale jak je to možné? Obsahuje přídavné baterie nebo napájení? Obvykle nikoliv. Celého efektu je dosaženo použitím materiálu, který dokáže po zhasnutí světla ještě nějakou dobu svítit. Velice dobře je tento efekt pak vidět při dosažen..

1 2 3 4 5